Als kind groeide ik op in een liefdevol gezin in Zuid-Limburg en net als veel kinderen, voelde ik situaties en sfeer goed aan. Gaandeweg werd ratio belangrijker en vanuit mijn hoofd kon ik ook prima sturen. Ik studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen (NVO) en lid van het Nederlands Insitiuut van Psychologen (NIP).  

 

In mijn werk kan ik goed tussen de regels doorlezen en heb snel door wat er onderliggend speelt. Ouders die ik in het verleden sprak bij Opvoedinzicht zeiden wel eens: "wonderlijk dat je ons kind zo treffend kan plaatsen en passend advies geeft, terwijl je het kind nooit gezien hebt; je doet meer dan luisteren alleen." 

 

 

Sinds 2006 studeer ik bij het Centrum voor Leven en Intuitie (CLI) in Utrecht. Hier ontwikkelde en trainde ik mijn intuitie en leerde hoe ik van mijn kostbare gereedschap effectief gebruik kan maken. Wekelijks ga ik met veel plezier naar de oudste energieschool van Nederland en leer nog steeds. 

 

Als persoon ben ik praktisch ingesteld, ik ben een doener en kan ongeduldig zijn. Ik bekijk het leven van een zonnige kant, met veel levenslust en enthousiasme. Een zweverig beeld van werken met energie, past me niet. Ik heb geen paars gewaad en praat zelden over chakra's, maar ik weet wél hoe krachtig en indrukwekkend energie is en hoe ik het effectief kan inzetten. 

 

Naast mijn liefde voor planten, heb ik nog meer liefdes. Ik hou van lezen, wandelen met mijn broer en ik heb veel lieve mensen om mij heen. Ook ben ik de trotse moeder van de twee liefste en allerleukste pubers en al 25 jaar gelukkig samen met Joop.