Quirine: "Een reading is een soort massage voor de ziel en dat is precies hoe ik het heb ervaren. Uit nieuwsgierigheid heb ik een keer een reading door Simone laten doen en ik vond het een openbaring. Het helpt je gedachten op een rijtje zetten en het gaf me een helder en opgeruimd gevoel. Probeer het gewoon een keer en je zult verbaasd zijn hoe leuk en ontzettend fijn het is." 

 

Jannie: "De reading van Simone was heel verhelderend. Het bracht me terug naar mijn kern, naar mezelf. Het was voor mij heel helder en duidelijk voelbaar, waardoor ik daarna voor mij belangrijke stappen gemakkelijk kon zetten".


Sanne: "Zonder dat Simone het kon weten, zag ze dat ik op een kruispunt stond. Ik wist niet welke kant ik op moest met mijn werk. De sessie gaf me een duwtje in de rug in de voor mij juiste richting. Zo knap dat zij hardop de informatie die ik in mij had onder woorden bracht, daar waar mijn hoofd niet bij kon. Ik liep er al een hele tijd mee rond, maar kon niet voor of achteruit. Na de reading wist ik het! Bizar en heel erg fijn. Ik kom zeker een keer terug, maar voorlopig kan ik weer vooruit."

 

 

Anna: "Ik ben ontzettend dankbaar voor de lezing die ik van Simone Spanjaard heb mogen ontvangen. Haar vermogen om met haar scherpe intuitie situaties helder te omschrijven, is werkelijk bijzonder. De inzichten die ik tijdens de sessie heb gekregen waren zo puur en raak, dat het bijna ongelofelijk was. Het was echt een bloei moment in mijn ontwikkeling. Wanneer je een sessie bijwoont met open hart en blik, mag je enorme, verrijkende inzichten verwachten. Ik raad Simone van harte aan als je op zoek bent naar een ongewone manier van spiegeling voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling en wilt ontdekken hoe je tot bloei kunt komen." 

 

Martine: "Wat een waardevolle ervaring, een reading met Simone; er ontstaat zomaar een lijntje met je binnenwereld, een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau, prachtig! Simone creëert een veilig gevoel en is zorgvuldig, liefdevol en geconcentreerd. Na afloop zweven en tegelijkertijd; heel diep in jezelf geworteld zijn, dicht bij jezelf en toch ongelofelijk veel ruimte ervaren waarmee je de wereld liefhebbend tegemoet kunt treden, magisch..."

 

Marieke: "In het begin is het misschien even oncomfortabel (want wat gaat er gebeuren?), maar Simone schept direct een warme sfeer waarin je gezien, ontmoet en gevoed wordt. Ik denk nog regelmatig aan mijn 'bloem' en deze metafoor is een handig visueel middel om de belangrijkste boodschap te onthouden; om mijn essentie meer te gaan leven en de 'teflon'laag om de buitenkant langzaam los te laten."

 

 

Iris: "Het beeld wat Simone schetste laat me niet meer los. In een zeer intensieve periode in mijn leven (drie opgroeiende kinderen, eigen onderneming en een zieke moeder) leest Simone mij. Wat deden die woorden me veel en het voelde als een troost dat Simone me écht zag. Dankjewel Simone, dit was echt een cadeau voor mezelf en ik gun iedereen zo'n ervaring." 

 

Matthijs: "Ik had vooraf geen idee wat ik me bij een reading moest voorstellen. Was ik er niet te nuchter voor? Hoe kan Simone mijn energie lezen? Zou ik anderhalf uur lang moeten praten of vragen moeten beantwoorden, zodat Simone me vervolgens zou vertellen wat ik anders zou moeten doen en hoe ik beter naar mijn lichaam kon luisteren? Niets van dat alles. Het werd een heel ontspannen ervaring. Zonder enig waardeoordeel of les liet Simone me op een heel relaxte en vrolijke manier beleven waar in je lichaam de energie goed stroomt en waar de energie minder goed stroomt. Je denkt wel te weten wat je energie kost en wat je energie oplevert, maar een reading is echt een andere beleving. Simone laat je in je waarde. Anderhalf uur lang je verstand op nul zetten en alle aandacht van Simone krijgen, ik kan het iedereen aanraden!"

 

Lianne: "Ik vond het een hele mooie ervaring. Het was heel bijzonder om mee te maken en verhelderend. Doordat je me aan de hand van een roos beschrijft, werd voor mij opeens heel duidelijk hoe ik de dingen doe. En door je manier van omschrijven (opmerkzaam, verwondering en af en toe met een lach) kon ik met meer liefde naar mijn eigen handelen kijken." 

 

Margriet: "Door de manier waarop Simone me ontving en ter inleiding vertelde wat ze ging doen, voelde ik me op mijn gemak. Ik kon daar ook vragen over stellen. Ik vind het fijn dat de reading werd opgenomen op mijn mobiel, zo kan ik (delen) terugluisteren wanneer ik dat wil. Na de reading voelde ik me letterlijk en figuurlijk stevig op mijn eigen benen staan. Ik voelde een innerlijke rust en innige tevredenheid en ik kon makkelijker voelen wat ik wel en niet wilde." 

 

Marije: "Een reading van Simone is een bijzondere ervaring. Simone kijkt in je kern, benoemt beelden die je raken en die maken je bewust van wat je aan het doen bent. Simone gaat in gesprek met je wezenlijke ik ( je kern) en geeft hier woorden aan. Het beeld wat Simone toen omschreef, zie ik helder voor me en dat raakt me nog steeds. Het helpt me om zo meer direct contact met mezelf te hebben en meer bewust te zijn van mijn behoeften. Dit geeft me een leidraad en hierdoor sta ik helderder in mijn leven." 

 

Kim: "Tijdens de sessies bij Simone heb ik haar ervaren als een zeer vriendelijk, hartelijk en warm persoon. Simone gaat zorgvuldig te werk. Ik voelde me veilig bij haar en kon helemaal mezelf zijn. Simone wist de kern te raken. Het heeft me veel helderheid en veel inzicht gegeven."

 

Wil jij dit ook? 

 

 

Een hartverwarmend cadeau voor jezelf of een ander!

 

Een sessie duurt anderhalf uur. 

 

€125